Sur Varan Engagerar Alla

Imorgon är det dags för SKOLA! Jag är rädd för sisådär sex-sju saker:

Un:
Att jag har glömt bort allt jag har lärt mig i grundskolan och gymnasiet.
Dos: Att alla är dumma mot mig och tycker att jag är trög för att jag inte kommer ihåg någonting.
Tres: Att jag ska tycka att det är tråkigt att gå i skolan, vilket faktiskt aldrig har hänt tidigare.
Cuatro: Att jag ska prutta istället för att säga mitt namn på uppropet.
Cinco: Att jag ska tappa bort mig påväg till G104
Cinco (två cinco precis som i låten): Att de inte ska ha råd att köpa in vettiga föreläsare till oss.'
Seis: Att det finns jättemånga med samma byxor som mig så jag inte blir mest unik.


Fuck the what! Finns dessa fortfarande? Och säljs till samma dyra 700 kr! Hujeda mig, mänskligheten har ju gråtit för mindre.



/Bella

Fy sören vilken bra film

Jag kan ha lite svårt för svenska det-är-tänkt-att-du-ska-känna-igen-dig-filmer. Men alltså ibland, ibland så smälter jag. Jag har sett den en gång innan, men yngre som jag var då var jag rädd att det bara var en sån där film jag sa att jag tyckte var bra för att det var coolt att tycka en vuxenfilm var bra. Haha, vilken lång mening. Det var inte så! Underbart! Det var inte en film som jag hade sagt var bra fast den bara var vuxen. DEN ÄR SÅ BRA! Nu låter jag överdrivet mesig, men alltså se den XD

Masjävlar, mhm!

/Bella

Miss Scarlett

Det regnar, det blåser, det är kallt - det är Sverige. Jeppjepp, men hösten ska bli mysigt. Faktiskt, jag gillar te och koftor och inomhusaktiviteter. Det var länge sedan jag spelade Cluedo - när du blir höst ska jag spela det. Det kanske hjälper mig lite, mitt ljus i höstdimman. Hoppas.

Inatt hade jag en dröm. Den var gigantikst spännande, konstigt var det. Lite som en thrillerfilm, läskigt och så. Men jag var inte själv delaktiv i drömmen utan tittade bara på liksom. Om jag skulle varit med hade det varit en fasansfull mardröm, men nejnej. Jag kände inte ens igen någon av personerna. Så man kan säga lite att jag tittade på film i natt. En som ingen har sett, och som jag nog aldrig kommer komma ihåg. Cool huh!
Det var nog därför jag blev sugen på Cluedo, bara för att det är så spännande. Jag är alltid Miss Scarlett (Fröken Röd) - hon är snygg. Jag blir också en uns ledsen när det faller sig så att jag måste anklaga mig själv för mordet på Herr Svart. Jag äger på Cluedo... don't mess with Scarlett

   
Visst brukar jag vara snygg!

/Bella

Härligheter

Knäppa saker i ett härligt land.

Del 1 - Mjölk är ingen kylvara
Detta är så knäppt och nästan lite snuskigt att det fick bli första delen i den knäppa etappen. Vi köpte en mjölk i augusti, den går ut i oktober. Vad är det för überkossor de har, eller vad är det för übermedel de stoppar i mjölken innan de hottar upp dem på de rumstempererade hyllorna, brevid chips, bröd och annat rumstempererat tjaffs.

Del 2 - Snacka i mun på den riktiga kommentatorn
Det var OS, vi ville hålla koll. Även om vi svenskar befann oss i franskland. Det var inte alls så lätt, en engelsk röst hörde vi... ibland. Någonstans i myllret av franskt ljud. Eurosport - en internationell kanal. Eller? Nixpix, den engelska kommentatorns mick hade blivit några snäpp lägre än ämnat. Istället bombar de på med en fransk kommentator. Stackars lilla engelsmann som satt och pratade och pratade utan att någon i Frankrike kunde höra honom. Han fanns ju där, i bakgrunden. För att inte bli helt bortglömd.

Del 3 - Busskultur

Det var kaos i tidtabellen kan man minst säga. Inte en enda regelbunden tid. Jag är nöjd att jag kan memorera två tider, som är samma timme efter timme efter timme... 16.27  16.57  17.27  17.57  18.27   - haha, ja ni fattar!
Här var det huller och buller, hit och dit. Sen att bussarna inte alls brydde sig om tidtabeller är kanske en del i lilla historien. Ingen behöver ju kunna krångel om krånglet ändå inte stämmer. SMART!

Del 4 - Gratis museum, för hela slanten - nästan!
Så himla mysigt att tillbringa 3:e söndagen i månaden på alla stadens museer (Nice). Alla museer utom Chagall-museet. Precis det som jag så gärna ville visa för min kära. Tråkigt och knäppt. Men alltså charmigt. Matissé blev snabbt utklassad i matchen med Chagall, vilket hade varit en tuff match för Mr. M annars.


Del 5 - Whats up with all the enkelriktade gator!?

Bisous!
/Bella

Bella är inte i Nice...

... i alla fall inte fysiskt.

Jag är glad, trött och lite svennesolbränd. Jag är nöjd och hungrig efter mer... mer! Mer sol, mer upplevelser, mer ansvar och mer variation. På måndag börjar jag skolan, jag tror att det är på måndag, vilsen är jag nog. Jag tycker att det är lite, lite konstigt att jag nästan inte har fått någon info alls om när och var jag ska befinna mig, när jag kom hem från min semester väntade ett brev på mig. Adresserad från Mah, yes tänkte jag. Men allt det stod var välkommen till oss, hej och hå inget mer. Jag känner mig lite bortglömd. Jag vill också ha ett fräckt USB-minne som min vän fick av sin blivande skola. Okej inte samma rang kanske, men alltså HEY! I'm important too you know!

Men genom lite ihärdigt sökande på gällande hemsida har jag nog hittat var jag ska befinna mig, rätt datum - rätt plats. Hur i helskotta ska jag hitta till Sal GINDGD64729HGGG, kommer aldrig att gå. Jag börjar kl. 15 - jag ska vara där kl. 8


Jag känner mig lite lost

Hejdå!
/Bella

Bella ar i Nice!

Bella: Varfor bor man i Sverige nar man kan bo i Frankrike? Varfor flyttar inte alla ner hit, Henric?
Henric: Men jag trivs i Sverige ocksa!
Och dar fick jag mitt svar, allt ar bra och fint. Kallt och varmt, och sa...

Allt tar lite langre tid har i Frankrike, vi behovde komma at en dator med internet. Steg 1: Leta upp en karta?leta upp nagon som kan visa vagen till Le Tourist Information. Steg 2: Hitta Le Touriste Information. Steg 3: Hitta La Dolce, internetcafe. Men nu ar vi har efter nagra rundor pa stadens turistgator. Inga å ä ö som ni marker, fosrt borjade jag att kopiera och sa men det var jobbigt sa nu kor vi natural style.

Pa flygplatsen i Zurich fanns det varldens basta grej, och jag skojar inte! Man spolade med foten! Istallet for att trycka pa en acklig knapp dar tusen andra har tagit sina bajsfingrar pa tog man foten och tryckte till en knapp pa golvet! Vive la good idea!

Pa flygplanet var det en tjock tant som skulle hamta sin gigantiska vaska i handbagageluckorna precis innan landning. For det forsta undrade bade jag och flygpersonalen hur i helvete hon hade kunnat checka in den som handbagage. Den var Le Gigantique! Sen undrade ocksa alla andra vad hon tankte nar hon skulle hamta den mitt i landning, planten lutade latt nedat. Tanten envisades och satte vaskan i gangen, flygvarden oftade en liten del av sitt liv for att fa den pa plats igen, sa att ingen skulle do av en fejk Louis Vitton i huvudet.

Nu solar vi och badar antingen i havet eller i poolen. Dricker billigt men gott franskt vin och ater mat, ocksa mest hela tiden.



PUSS pa alla i Sverige.
/Bella


Ett helt vanligt tisdagsmail

Jag fick ett mail:

Hello,
 
My name is Dr. Muzanto Zen and I am a doctor.
In my research I have descovered the absolut best and super safe way to enlarge your penis. It is super fast too!
To find out how just send me 200 $ in a letter and 6 months later you will have the biggest penis in your city.
 
ps. Here is a picture of a man who has used my tecnique and succeded, thanks to his new superlarge penis the girl in the picture is his.
The girl is the superhottest girl in the city.





Jävla skräpmail man får, ackack


/Bella

Sanning, tre kilo är mycket. Kanske inte om det var khat.



Rotade i arkiven och hittade dagens sanning.

/Bella

Klirr i kantarellen

Igår handlade vi kantareller, som senare skulle bli smörstekta. Smarr! Jag håvade in en massa små hattar av det gula guldet, kliopriset är ju faktiskt 400 kronor. Smarrigt även det! Fast på ett annat sätt.
När jag betalde tyckte jag allt att det var lite väl billigt, men visst tänker man inte på det mer. Trevligt ju.
Imorse hittade jag kvittot i min väska, kassörskan hade slagit in champinjoner istället. På ett mycket mer rimligt pris - 69 kr/kilot. Men alltså snacka om dåligt klirr i kassan. Om Ica går i konkurs, skyll lite på mig. Men mest på kassörskan som såg fel på vit/gråa tjockknoppar och guldgula skönsjungare.

/Bella

RSS 2.0