Cookies & Batman

Ojojoj, hur bloggar man? Jag har glömt. Nästan i alla fall. Det är härligt att blogga, skriva av sig lite. Lika härligt som att lyckad med havrecookies. Det gjorde jag idag, det blev riktigt goooda och fina. Så smarriga att en puckelryggad dansk ville köpa en mach pannkaka direkt när de kom ut ur ugnen. Han blev glad och jag blev nöjd, trots att den var varm som en nyeldad vedugn. Ni vet sådär härligt svettigt varma, haha.

Imorgon är jag ledig, ibland är jag det, inte så ofta. Jag tror att jag har börjat uppskatta lediga dagar mer och mer, det kommer med åldern bergis. En dag äldre = en uppskattande ledighetssuck mer. Vi ska bege oss ner till Österlen för en liten dagsutflyckt imorgon, underbart ska det bli. I cabbebil och allt, grejer det. Kanske att jag ska låtsas vara Batman, fast Batman blir ju aldrig skjutsad i sin Batmobil. Kanske ibland, när han inte blir filmad.
Jag befann mig i Brantevik i dagarna. Mycket sol, vågor och ett getingstick.

Bild 1, bara en för bild för vad som komma skall.
Denna bilden kanske inte säger så mycket mer än hur fint Österlen är, men skam den som ger sig.

Bild 2. Titta på den underbara lilla Österlengubben som tittar upp bakom buskarna, på en hundradels sekund.
Titta på den underbara gubben, bilderna är tagna sekunderna efter varandra. Bäst gör sig bilderna i ett bildspel, fram och tillbaka - fram och tillbaka igen.

Jag ska blogga mer, så härligt :)

/Bella

RSS 2.0