Pub P

Igår: Pub Punkten, vilket ställe. Jag gillar det. Om de skulle haft en reklamfolder skulle det stått något i stil med det här tycker jag:


Skål,

vi erbjuder dig ett brett sortiment av alkoholhaltiga drycker, och framförallt öl till en billig penning och spännande drinkar blandade efter just DIN personlighet. Fruktig? Syrlig? Eller bara stark som fan? Glöm inte husets röda och Fernet med en svag uns av mintsmak.
Med glada miner på andra sidan baren bemöter vi dig med kunskap, trivsel och passion för yrket. Passionen för våra kunder kan ibland hamna utanför ramarna, men det finns inget bättre än nöjda kunder - visst är det så det sägs.
Som tilltugg kan vi bjuda på lättrostade jordnötter, saltade efter exakt tillfredställande mått - eller varför inte en tallrik nachos med tillhörande het salsa sås. Perfekt för dig med latinorytmen i blodet.
I annan tilltuggsväg har vi vårt rykande färska biljardbord eller hela fem spelmaskiner. Så moderna att du inte ens behöver dra i någon spak. Det är bara att börja mata in hundralapparna, dessa tas noga om hand vill vi försäkra. Här hittar du ofta vår vakt som ifrån spelmaskinens pall har uppsikt över dörren. Blanda nytta med nöje är ett motto vi gärna följer här.

MISSA INTE VÅRA TEMA OCH KARAOKEKVÄLLAR, OFTA MED LIVEBAND!

Välkommen till oss! Vi ska göra allt som står i vår makt för att göra dina kvällar här till de bästa i mannaminne.

/PP


Jag tror, vad tror ni?

/Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0